Un nou aparcament per la zona escolar

Dilluns, 25 de novembre de 2019 a les 13:15

El centre educatiu l’Estelada disposa d’un nou espai a tocar d’aquest per estacionar els vehicles.

Ja fa temps que el Govern local estudiava la forma de facilitar l’accés amb vehicle als usuaris del centre educatiu l’Estelada, principalment aquells que presentaven dificultats de mobilitat que, fins ara, havien de demanar expressament un permís municipal temporal per poder accedir al recinte escolar i apropar-hi els alumnes.

Atesa aquesta necessitat de millora del servei d’estacionament escolar, el Govern local ha trobat un espai més adequat per convertir-lo en el nou aparcament de la zona escolar.

Es tracta d’un camp de propietat privada amb una superfície de 3.296 metres quadrats ubicat entre l’escola l’Estelada i la Torre Parera.  Per tal d’utilitzar aquest espai en aparcament, el Govern local ha convingut un conveni amb la propietat, el qual ha estat aprovat per Junta de Govern.

En aquest conveni s’hi acorda una cessió de durada indefinida, sens perjudici que qualsevol de les dues parts pugui procedir a la seva denúncia, i una contraprestació de dos mil cent euros anuals. 

L’empresa SEGU, Excavacions i Transports, ha estat l’adjudicada a realitzar aquesta obra per un import de 16.569,98 euros. 

Es preveia inaugurar aquest espai un cop estigués enllestit del tot, ja que encara falta pintar la delimitació de cada aparcament, però a propòsit de les eleccions generals del passat 10 de novembre i el canvi de col·legi electoral que es va planificar, el govern local va optar per obrir l’aparcament a l’electorat per facilitar-li l’estacionament.

Darrera actualització: 25.11.2019 | 13:08