Una màquina escombradora més competent

Dilluns, 15 d'octubre de 2018 a les 08:15

Una màquina que, a més d'escombrar, ara desbrossa

A principis d’any, el Govern local adquiria una nova màquina escombradora per a la prestació del servei de neteja viària en el terme municipal de Cànoves i Samalús. Després que els operaris de la brigada municipal provessin diferents màquines escombradores per comprovar el seu funcionament i les prestacions de cadascuna d’elles van apostar per una màquina de la casa Hako.

Amb aquesta nova eina, que té un cost de 120.00 euros i que es finança mitjançant un rènting de 48 mesos, els operaris han pogut seguir netejant la via pública d’una  forma més còmode i eficaç. 

Només fa uns dies, va arribar un complement que completava la funció integral de neteja: un mòdul desbrossador.  Amb aquest nou perifèric, que funciona amb martells enlloc de gavineta, fet que fa que pugui accedir per terrenys més irregulars i resisteix més els impactes de les pedres, es podrà desbrossar les zones verdes d’una forma més eficaç i més ràpida, ja que els operaris de la brigada municipal no donaven l’abast amb les desbrossadores manuals de fil.

Tan el Govern local com els operaris, s’han mostrat satisfets per aquest darrer complement que sens dubte ajudarà a tenir el municipi encara més endreçat i net. 

Darrera actualització: 15.10.2018 | 08:26