Una trentena de directius/ives participen en la jornada sobre lideratge empresarial del programa TTT

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 12:00

S’ha treballat sobre els canvis necessaris en l’estil de lideratge empresarial que requereix la transició digital dels negocis. 

Una trentena de directius i directives d’empreses del Vallès Oriental  participaven divendres passat pel matí en la jornada “Converses en desenvolupament per a líders exponencials”, celebrada a la Sala Tarafa de Granollers en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia de la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental”, impulsat pel Consell Comarcal i Granollers Mercat.

Amb la pregunta “Estàs preparat/da per abraçar la transformació digital?” durant tot el matí es va treballar sobre els canvis necessaris en l’estil de lideratge empresarial que requereix la transició digital que estan experimentant els negocis.

Per fer-ho, es va crear un espai de conscienciació i empoderament amb CEOs i líders dels negocis que hi van participar, dinamitzat per diversos coaches de l’empresa Linkbig, que desenvolupen un coaching basat en mètodes de gamificació.

Mitjançant la dinàmica Lego Serious Play ® les persones van participar en un taller creant figures amb legos, a partir del qual es desperten certes capacitats relacionades amb l’hemisferi dret del cervell, com la creativitat i la imaginació. Amb aquesta tècnica es busca que les persones que hi assisteixen co-creïn solucions i treballin en equip. 

La celebració d’aquesta trobada va néixer de la necessitat detectada durant el desenvolupament del projecte TTT sobre els canvis culturals en els lideratges que requereix la transformació digital dels negocis. 

Es busca com conjugar treball talent i tecnologia a través del propi estil de lideratge, amb autoconeixement i treballant la construcció de l’empresa ideal necessària per dur a terme la transformació digital” comentava Marta Moreno, de l’empresa Linkbig. “Les persones líders han de trobar quina estratègia adoptar per fer front a aquesta transformació contínua que comporta aquesta tecnologia emergent que ara hi ha a les organitzacions” afegia. 

Treball, talent i Tecnologia en la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental és un programa impulsat pel Consell Comarcal i Granollers Mercat i els ajuntaments de Bigues i Riells del Fai, Canovelles, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Lliçà de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès. El projecte, finançat per la Diputació de Barcelona, compta amb el suport de les organitzacions empresarials i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (Pimec, UEI, CCOO, UGT).

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 18.05.2023 | 08:10