Vallès Queer!

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 a les 00:00

Primera trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental.

El Consell Comarcal i la Vorera col·lectiu LGBTIQ+ del Baix Montseny organitzen la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental, que se celebrarà l’11 de novembre la Fàbrica Tèxtil Rase, de Cardedeu, amb tallers, actuacions i intercanvi d’experiències, des de les 11 h fins a la 1 de la matinada.

El dissabte 11 de novembre, la Fàbrica Tèxtil Rase de Cardedeu acollirà la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental “Vallès Queer!”. Cal inscripció prèvia per assistir-hi.

L’organitza l’Àrea de Joventut i el Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal i La Vorera –col·lectiu LGBTIQA+ del Baix Montseny-, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, el SAI de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona, així com de col·lectius i entitats com La Paki de Cardedeu i Parlem Queer.

L’objectiu de la jornada és esdevenir un espai d’intercanvi d’experiències entre els i les diferents joves del Vallès Oriental de l’àmbit LGBTIQ+, i ser un punt de trobada entre joves organitzades i d’altres que no ho estan. 

La jornada comptarà amb diferents actes on es podran escoltar algunes de les experiències de la realitat rural d’una persona jove LGBTIQ+, així com la realitat pròpia de la comarca en aquest àmbit.

També es realitzaran diversos tallers sobre diversitat sexual i de gènere, drag queer i actuacions musicals i teatrals.

Es convida la joventut de la comarca –indiferentment de la seva orientació sexual i identitat de gènere- a assistir a la Jornada i participar-hi.

Programa:
11h Benvinguda institucional i Taula rodona sobre món rural i dissidències
13h Taller de diversitat sexual i de gènre, amb el SAI de Pineda de Mar
14:30h Dinar a càrrec de Totes Legals
17h. Taller Drag Queer
20h. Sopar amb Totes Legals
21h. Actuacions teatrals i musicals

Per assistir a la jornada cal reservar la plaça al següent formulari d’inscripció: https://forms.gle/y2YSoJufdKe2LcCZ6  El termini finalitza el 3 de novembre.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

 

Darrera actualització: 21.11.2023 | 11:34