Visita del delegat territorial del govern de la Generalitat

Dimecres, 6 de de juliol de 2022 a les 09:45

L’Alcalde de Cànoves i Samalús, Josep Cuch Codina, es va reunir la setmana passada amb el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral Berenguer, en una visita institucional a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús per conèixer directament l'actualitat del municipi i els projectes del consistori.

Morral va ser rebut per l’equip de Govern, encapçalat per l’Alcalde del municipi.  Després d’oferir-li una visita per les diferents dependències de l’edifici consistorial l’Alcalde el va convidar a seure a la taula de l’antiga Sala de Plens per explicar-li tot allò més rellevant del municipi i la gestió política portada a terme fins avui i del què hi ha previst.  Tot seguit, va tenir lloc la signatura del delegat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i, en acabar, aquest va ser acompanyat per un recorregut pel municipi.

Morral ha près nota de les diferents situacions i accions portades a terme que la comitiva li anava exposant, per tal de traslladar-ho a les àrees departamentals corresponents.  La visita finalitzava in situ a  les zones urbanístiques afectades del municipi.

Aquesta visita forma part del programa habitual d’activitats del delegat territorial per conèixer directament l’actualitat i projectes dels municipis de la demarcació de Barcelona.

Antoni Morral i Berenguer  va néixer a Cerdanyola del Vallès, 26 d'agost de 1957 és un polític català. És delegat del Govern a Barcelona. Fou batlle de Cerdanyola del Vallès entre 2003 i 2009 per Iniciativa per Catalunya Verds i va ser diputat al Parlament de Catalunya arran de les eleccions del 21 de desembre de 2017, en substitució de Joaquim Forn, que va renunciar al seu escó el 23 de gener de 2018. Va ser un dels impulsors i secretari de la Crida Nacional per la República.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 09:46