VOTV estrena pàgina web i emissions HD

Dijous, 6 d'abril de 2023 a les 09:00

Vallès Oriental Televisió estrena la seva nova pàgina web. Ara, votv.cat es converteix en una nova finestra des d’on seguir tota l’actualitat del territori, però també la resta de continguts.

La nova web potencia l’actualitat, amb un accés immediat a les últimes notícies. Uns continguts que s’actualitzen diàriament per estar al dia d’allò de tot allò que s’explica a l’Infovallès.

Només accedir a la web es pot trobar un gran menú on es poden localitzar les notícies classificades pels municipis de VOTV. De la mateixa manera, es poden filtrar les notícies per seccions de l’Infovallès, per la qual cosa el contingut al qual s’accedeix sigui del màxim interès.

Però aquí no s’acaba l’oferta. També es pot accedir als Infovallès que s’emeten cada dia, les seccions d’esports, el recull de La Setmana, les entrevistes del Busquem respostes, El Perfil, la Maleta cultural, el Via15 o l’EcoEspai.

A més, la web és també un trampolí cap a les nostres xarxes socials, amb accessos directes als comptes de Twitter, Instagram i Facebook. A més, en els pròxims dies tot aquell qui ho vulgui es podrà inscriure en un butlletí per rebre cada matí els principals titulars de l’Infovallès.

Però VOTV no és només informació, i això queda reflectit a la nova web. En un cop d’ull, tots els usuaris de la web poden accedir als especials d’aquesta casa, però també retransmissions esportives, documentals, concerts i espectacles, Viure des de l’Essència, Territori Contemporani o Notes al Marge. Una àmplia oferta com la que ofereix Vallès Oriental Televisió.

També cal destacar la part de serveis que es pot trobar a la pàgina. Es consultar la programació setmanal o demanar un programa o notícia històrica.

D’altra banda, a través de la nova web es pot accedir a l’OTT de les televisions de proximitat, la Xarxa+, on també es pot seguir la senyal en directe de VOTV i els seus espais destacats.

En resum: votv.cat és la nova web de Vallès Oriental Televisió. Una pàgina moderna, ràpida i adaptada a tots els dispositius mòbils on es podrà estar al dia de l’actualitat del territori i que servirà per no perdre’s res de tot el que passa al costat de casa.

D’altra banda, també cal recordar que el 18 d’abril VOTV passarà a emetre en alta definició. En el cas de l’emissió en per la TDT, el canal no canviarà.

 

Font:
VOTV _ Vallès Oriental Televisió

Darrera actualització: 31.03.2023 | 13:58