Xerrada en línia sobre les ecografies fetals

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 11:00

Especialistes en diagnòstic prenatal de la Metropolitana Nord imparteixen una xerrada en línia sobre les ecografies fetals.

L’activitat és gratuïta i està dirigida a dones i famílies interessades en saber què podran veure i quina informació donen les ecografies de cada trimestre de l’embaràs

L’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de la Metropolitana Nord ha organitzat una xerrada en línia sobre les ecografies que es fan al llarg de l’embaràs, que tindrà lloc el proper dimarts 24 de novembre, de 16 a 18h. L’accés a l’activitat és gratuït, prèvia inscripció, i està dirigida a dones i famílies que desitgin ampliar el coneixement sobre les ecografies fetals. Les professionals que hi participaran són ginecòlogues obstetres, especialistes en diagnòstic prenatal de l’ASSIR de la Metropolitana Nord.

La xerrada està estructurada en quatre blocs informatius de vint minuts cadascun. Un primer d’introductori, en què s’explica què és una ecografia fetal i com es realitza; i tres més per aprofundir, concretament, en la informació que aporta aquesta tècnica de visualització en cada trimestre de l’embaràs. Es parlarà d’aspectes com quan es fan i què es pot veure dels futurs nadons en cada etapa de l’embaràs, quines ecografies fetals existeixen i amb quin motiu es programen. Al final es reserva un espai perquè les persones que hagin seguit la xerrada puguin expressar dubtes i fer preguntes al respecte.

 

Font:
Institut Català de la Salut
Atenció Primària Metropolitana Nord

Darrera actualització: 17.11.2020 | 14:09