Xerrada sobre aus i peixos a les conques del Besòs i la Tordera a la biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00

L’activitat, dissenyada per a tots els públics, tindrà lloc avui dimecres, 15 de febrer, a les 18:30 hores.

Avui dimecres, 15 de febrer, a les 18:30 hores, la Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni acollirà la xerrada “Vols conèixer els peixos i les aus dels nostres rius?”, que girarà al voltant de les exposicions itinerants “Les Aus” i “Els Peixos” a les conques del Besòs i de la Tordera. La visita guiada anirà a càrrec de Sònia Sànchez, tècnica de la Fundació RIVUS. L’activitat s’emmarca dins el projecte H2O Connecta.

A més de diversos plafons, les mostres compten amb rèpliques a escala real d’exemplars d’algunes de les espècies més representatives dels nostres rius, com el blauet, l’ànec collverd o l’anguila. 

Aquestes dues mostres, que formen part del conjunt d’exposicions “Biodiversitat a les conques del Besòs i de la Tordera: la riquesa biològica i el valor dels nostres rius”, romandran exposades a la mateixa biblioteca del 13 al 24 de febrer.

 

Sobre el projecte H2O Connecta
El projecte H2O Connecta té com a principal objectiu contribuir en la millora de la connexió riu-societat per a una major valorització de l’entorn immediat. Està finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación i compta també amb cofinançament del Consorci Besòs Tordera.

 

Font:
Fundació Rivus

Darrera actualització: 13.02.2023 | 13:11

Imatges