Taller online: Saps crear una campanya o newsletter amb Mailchimp?

Dijous, 30 de setembre de 2021 de 10.00 h a 13.00 h

Aprèn a redactar i analitzar una campanya de mail màrqueting.
Adreçat a empreses i persones autònomes amb el negoci en marxa o persones emprenedores que estan assessorant-se al CSETC sobre el seu projecte.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2021 #eMKT21,  treballem diferents aspectes per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Aula de màrqueting”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 2 webinars de 3 hores cadascun a l’Aula Virtual, on es treballarà a fons l’eina digital Mailchimp.

Dinamitzat per Xavier López de Pablo, formador i consultor en màrqueting online. 

Objectius

Aprendre els conceptes del mail màrqueting amb l’eina Mailchimp, on treballant des del vostre portàtil configurareu el vostre compte de Mailchimp, dissenyareu mails, dins campanyes promocionals o la vostra newsletter.

Contingut

  • Creació i configuració del compte de Mailchimp.
  • Disseny i creació de correus.
  • Recopilació i emmagatzematge dels mails tenint en compte la protecció de dades.
  • Gestió i anàlisi de campanyes.
  • Claus per l’èxit en enviament massius.

Material: És necessari un portàtil (no hi ha prou amb una tablet)

Observacions: Heu de tenir una empresa creada o un projecte emprenedor que estigueu treballant actualment.

Data: Dimecres 29 i dijous 30 de setembre de 2021 – de 10h a 13h

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online. És obligatori tenir oberta la càmera durant la formació.

Inscripcions: Ompliu les vostres dades al següent formulari.

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**Totes les persones inscrites han d’haver lliurat la fitxa d’usuària amb una antelació de 48 hores abans d’iniciar la formació. En cas contrari, perdreu la vostra plaça.

***És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 3 hores de cada sessió del webinar sigui el temps efectiu real.

****No es permetrà l’accés a la formació, 15 minuts després de l’inici de la mateixa.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

online

Darrera actualització: 16.09.2021 | 13:56