Aula virtual: Estàs complint amb la llei de protecció de dades?

Dimecres, 24 de març de 2021 de 10.00 h a 12.00 h

Taller sobre la nova Llei orgànica de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals
Orientat als negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa Aula de Gestió del Negoci, es realitza 1 webinars d’2 hores de durada mitjançant l’Aula Virtual on es tracta la nova llei orgànica de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i els punts claus per a complir amb la llei.

Dinamitzat per David Tura, advocat i consultor d’empreses.

 

Objectius:

  • Conèixer la nova Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals adapta el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.
  • Conèixer com es veuen afectats les empreses, professionals i autònoms, que actuen com a responsables i encarregats del tractament de les dades personals, pel desenvolupament de les seves activitats professionals.

Continguts:

  • Concepte de dada personal i tractament de dades.
  • M´afecta, com a petit empresari, la  “nova” llei orgànica de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD)?
  • Panorama actual per als autònoms i pimes: inspeccions i sancions de l’ Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD); la autoritat catalana de protección de dades
  • Com hem de gestionar les dades personals?
  • Novetats en relació a la normativa anterior (LOPD “versus” LOPDGDD)
  • Les dades de nivell bàsic: 8 punts claus per complir amb la llei

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online. I a més l’smartphone o la tablet on es treballarà amb Instagram.

Si estàs interessat en assistir-hi omple el Formulari inscripció

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps d’1 hora del webinar sigui el temps efectiu real.

Informació i contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 12.03.2021 | 09:41