Consciència cíclica per a dones emprenedores

Dimarts, 18 d'abril de 2023 de 10.00 h a 13.00 h

Aula sistèmica
Data: Es realitzarà en una única sessió el 18/04/2023
Durada:3 hores
Modalitat: Presencial
Adreçat a: Emprenedores i emrpesaries

Les dones tenim una capacitat que no en tenen els homes, un poder, una eina encara inexplorada, que ens pot donar l'oportunitat de desplegar tot el nostre potencial. Si, el cicle menstrual i la comprensió de la naturalesa cíclica ens parla del que sempre vam saber però mai no es va dir, les nostres capacitats i habilitats fluctuen al costat de les nostres hormones. Les fases més difícils es poden transformar en les nostres principals aliades en la consecució de l'èxit i els nostres objectius vitals.

Comprendre els nostres processos cíclics associats també al ritme natural de la vida ens ofereix una nova perspectiva per gestionar la nostra feina empresarial, treballar des del reconeixement de les nostres aptituds i talents que van sorgint en nosaltres al llarg del cicle, ens porta a potenciar la nostra productivitat i possibilitats d'èxit als nostres projectes.

Aprendre a registrar i observar les nostres fases, adaptant i flexibilitzant la nostra disposició natural ens assegura una millor qualitat de vida i millora notablement la nostra relació amb els aspectes més difícils del nostre viatge hormonal.

Aquest curs també és idoni per a dones en menopausa, per a dones que per diversos motius no posseeixen úter físic, o no estiguin menstruant.

 Objectius

  • Comprendre el valor del cicle hormonal per aprofitar els seus dons a favor nostre i emprendre des del nostre potencial de dones creadores cícliques. 
  • Optimitzar i planificar la nostra vida a través del coneixement i l'observació del cicle menstrual. 
  • Aprendre a registrar, reconèixer i analitzar les nostres habilitats a cada fase

 Contingut/programa

  • Naturalesa cíclica, influència lunar.
  • Els tres despertars: menarquia, maternitat i menopausa
  • Negació del cicle i desconnexió de la naturalesa cíclica femenina: dona, poder i diners
  • Nova visió cíclica uterina aplicada a l'àmbit empresarial
  • Coneixement, fases i registres. Mapa v/s territori personal
  • Habilitats, ritmes i planificació òptima particular.

Si t'interessa i t'hi vols apuntar cal que et registris o t'identifiquis prèviament

 

 

Nova àrea d'usuaris/es

 

Recordeu que la web del CSETC disposa d’una àrea privada per a les persones usuàries del centre. Aquesta àrea permetrà inscriure’s a les formacions i activitats, demanar hora d’assessorament o actualitzar les dades, entre d’altres.

Per tal de poder-hi accedir tan sols caldrà utilitzar un nom d’usuari i contrasenya clicant a la pestanya de la part superior dreta del menú de la web. El nom per entrar serà el DNI de cada persona. Pels que ja esteu donats d’alta al CSETC la contrasenya, que ha estat generada automàticament pel sistema, es podrà personalitzar mitjançant “no recordo la contrasenya”. Si encara no esteu donats d’alta, caldrà inscriure’s mitjançant un formulari senzill.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Centre de suport empresarial i tecnològic de Cardedeu - CSETC Josep Vilaseca, 23, 08440, Cardedeu

Darrera actualització: 30.03.2023 | 13:37