Sessió Acollida Emprenedora

Dimarts, 11 d'abril de 2023 de 10.30 h a 12.00 h

Oferta formativa
Data:Es realitzarà en una única sessió el 11/04/2023
Durada:1.5 hores
Modalitat:Presencial
Adreçat a:Persones emprenedores

Estàs pensant en crear una empresa? Vine a la sessió d’acollida emprenedora per conèixer de primera mà el que suposa emprendre i explorar de manera breu la idea de negoci que vols desenvolupar.

Aquesta sessió et permetrà poder accedir a sessions individuals d’assessorament i formacions de temes específics de màrqueting, de gestió, de desenvolupament d’eines tecnològiques o de la gestió emocional vinculada al fet d’emprendre

Facilitat per l’equip tècnic del CSETC

 

Si t'interessa i t'hi vols apuntar cal que et registris o t'identifiquis prèviament

 


Nova àrea d'usuaris/es

 

Recordeu que la web del CSETC disposa d’una àrea privada per a les persones usuàries del centre. Aquesta àrea permetrà inscriure’s a les formacions i activitats, demanar hora d’assessorament o actualitzar les dades, entre d’altres.

Per tal de poder-hi accedir tan sols caldrà utilitzar un nom d’usuari i contrasenya clicant a la pestanya de la part superior dreta del menú de la web. El nom per entrar serà el DNI de cada persona. Pels que ja esteu donats d’alta al CSETC la contrasenya, que ha estat generada automàticament pel sistema, es podrà personalitzar mitjançant “no recordo la contrasenya”. Si encara no esteu donats d’alta, caldrà inscriure’s mitjançant un formulari senzill.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Centre de suport empresarial i tecnològic de Cardedeu - CSETC Josep Vilaseca, 23, 08440, Cardedeu

Darrera actualització: 30.03.2023 | 13:37