Taller: Aprèn estratègies d'identitat visual per a la creació de la marca del teu negoci Part I

Dijous, 16 de novembre de 2023 de 10.00 h a 12.30 h

Formadora: Anna Sangrà

CANVA és una plataforma de disseny en línia que facilita la creació de materials gràfics i publicitaris de qualitat que contribuiran a millorar la comunicació visual del teu negoci.

Aquest curs, 100% pràctic, possibilita aprendre a fer servir aquesta eina alhora que conèixer les pautes bàsiques per dissenyar un logotips, una presentació comercial, un fullet promocional, decidir l’estil gràfic per a les publicacions en les teves xarxes socials, etc.

Un dels avantatges principals de CANVA és la seva accessibilitat i facilitat d'ús. Amb una interfície amigable i eines prèviament configurades, permet fins i tot sense tenir experiència prèvia en disseny gràfic, crear ràpidament imatges, logotips, infografies i materials de màrqueting visualment atractius.

La comunicació visual és fonamental per a l'èxit d’un negoci. Conèixer les regles bàsiques i saber-les aplicar amb una eina com CANVA, t’ajudaran a millorar la identitat de marca i aconseguir una comunicació visual més impactant, personalitzada i adaptable als objectius de negoci. 

Contingut

Mòdul 1: Introducció a CANVA i a la Imatge marca

Mòdul 2: Coneixent l'entorn de CANVA

Mòdul 3: Creació de Contingut Bàsic

Mòdul 4: Personalització de la Imatge de Marca

Mòdul 5: Disseny de Materials de Màrqueting

Mòdul 6: Comunicació Visual Estratègica

Mòdul 7: Col·laboració i Compartir Projectes

Mòdul 8: CANVA Avançat i ús introductori a la intel·ligència artificial aplicada

Per aquesta activitat caldrà portar l'ordinador, fer una activitat prèvia i és aconsellable tenir un compte creat a Canva

INSCRIPCIÓ

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

CSETC: Josep Vilaseca, 23, 08440 Cardedeu

Darrera actualització: 09.11.2023 | 16:26