Taller: Com fer una factura? Com portar els llibres d'ingressos i despeses?

Dijous, 21 de novembre de 2019 (De 10.00 h a 14.00 h)

Orientat als empresaris autònoms i emprenedors.

Dins l’Aula de Gestió del Negoci, es realitza un taller on es comentaran totes les eines que un@ autònom@ (empresari@ individual) necessita per fer la gestió de la seva empresa. Es lliuraran plantilles model d’aquestes eines.

Dinamitzat per David Tura, advocat i consultor d’empreses.

Els continguts d’aquesta sessió formativa són:

  • Com fer una factura? – Plantilla model d’una factura
  • Quines retencions hem de fer a la nostra factura?
  • Com fer servir el llibre de despeses i ingressos (que és obligatori)? – Plantilla d’excel
  • Quines despeses són deduibles?
  • IVA: tipus d’iva i llibre d’iva.
  • L’IRPF: trams, tipus impositius  i deduccions per l´exercici 2019.
  • Quines obligacions fiscals tens? – Calendari de presentacions de declaracions d’impostos

Si estàs interessat en assistir-hi omple el Formulari inscripció

 *Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari portar fotocòpia del DNI/NIE i en cas d’estar a l’atur Certificat d’inscripció a l’atur

Contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02

Aquest missatge i la documentació unida a ell com annex es dirigeix exclusivament al seu destinatari. S’informa a qui rebi per error aquest correu que la seva lectura, còpia i ús estan prohibits, atès que conté INFORMACIÓ CONFIDENCIAL sotmesa a secret professional, la divulgació del qual està prohibida per la Llei. Li demanem que si ho ha rebut per error ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via a l'adreça  o per telèfon, abstenint-se de realitzar còpies del missatge, enviar-lo o lliurar-lo a altra persona, procedint a eliminar-lo immediatament.

Se l’informa que les dades personals que puguin constar en aquesta comunicació estan incorporades en el fitxer CORREU ELECTRONIC propietat del Centre, amb la finalitat de mantenir una relació professionalAMB ELS SUBJECTES IMPLICATS.

Pot exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades dirigint-se per escrit a l’adreça, adjuntant còpia de document que acrediti la seva identitat. Aquest missatge està sotmès a les regulacions establertes per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

CSETC, c. Josep Vilaseca, 23 Cardedeu

Darrera actualització: 11.11.2019 | 08:27