Consultori Veterinari Vetovalles

Horari comercial d'estiu 2023: Agost i Setembre: Matins de dimarts i dimecres de 10 a 13h. Tardes de dilluns i dijous de 16 a 19h. Fora d'aquest horari cites concertades a domicili o al consultori.

Tancat per vacances del 25 d'Agost a l'11 de Setembre ambdós inclosos. 

Al Consultori Veterinari de Cànoves Vetovalles oferim servei de medicina veterinària de capçalera, medicina preventiva (vacunacions, desparasitacions, xequejos de salut, etc.) i documentació (alta de microchips, canvis de nom, alta de passaports i actualització d'aquests per viatjar). També tenim servei d'especialitat en medicina del comportament de gossos i gats (etología), per tractar els problemes de comportament que afecten als animals de companyia i ajudar als gossos i gats i a les seves famílies a tenir millor vincle i qualitat de vida. 

A més dels serveis anteriors, treballem amb empreses externes (laboratori, servei d'ecografia, servei de rehabilitació, entre d'altres segons necessitat). 

Les consultes veterinàries i d'especialitat en medicina del comportament s'ofereixen tant al consultori com també oferim servei a domicili. 

Al consultori hi tenim servei de perruqueria canina i autorentat.

Treballem de manera respectuosa amb el benestar animal, tant a la perruqueria com a la consulta veterinària s'utilitzen tècniques de maneig de baix estrès. 

Tenim una botiga on podreu trobar tot el que necessiteu per al vostre animal de companyia, ja que tot allò que no tinguem en estoc us ho podem demanar i tenir-ho normalment en menys de 48h laborables. 

Nom de contacte: Marina Soriano Narváez - COVB: 5306 - Gerent de Vetovalles i Veterinària facultativa.
Telèfon: 693 657 455
Telèfon: 938 710 718
Adreça electrònica: vetovallesveterinaria@gmail.com
Lloc web: vetovalles.es/
Horari:  
Horari comercial habitual: de dilluns a divendres de 10 a 13h. Tardes de dilluns i dijous de 16 a 18.30h. Fora d'aquest horari cites concertades a domicili o al consultori.
Consultar horari d'estiu.


Darrera actualització: 22.08.2023 | 08:47