5 de març: El Senglar “baikero” trepitja de nou

Dimecres, 15 de febrer de 2017 a les 05:00

El Club Ciclista Tot Marxa fa 5 anys que va organitzar amb l’Ajuntament de Cànoves i Samalús una cursa que ja ha arrelat al municipi: La Pedalada del Senglar.

Pels qui encara no ho sabeu, aquesta és una prova de BTT de duresa mitja-alta, formada per dos circuits, un de curt i un de llarg, que transcorren al llarg de camins de terra i corriols del Parc Natural del Montseny . El circuit curt, de 20Km, té un nivell de dificultat mitjà amb fortes pujades i descensos una mica tècnics. El circuit llarg, de 35 Km i més exigent, té un nivell de dificultat alt amb trams del circuit que requereixen tècnica.

Com cada any, els organitzadors afegiran alguns canvis per oferir nous reptes als “baikeros”. Una de les novetats és que enguany hi haurà categoria de bicicletes elèctriques pel circuit llarg. Amb tot, la organització preveu com sempre condicionar el circuit amb avituallaments, un esmorzar a l’arribada, obsequis pels participants, música, etc...

També hi haurà un trofeu, masculí i femení, pels 3 primers de cada circuit. El nombre màxim de participants es fixa en 550.

Alerta, que les inscripcions només es fan online i fins el 27 de febrer
Darrera actualització: 11.08.2017 | 10:59