La flota de la guàrdia municipal es renova una vegada més

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 12:07

El govern local es manté atent per proveir de les eines necessàries als agents de la guàrdia municipal pel desenvolupar les tasques que determinen el servei de vigilància municipal. 

Tant és així, que els vigilants municipals tornen a renovar el vehicle de vigilància.  S’aposta novament per un vehicle econòmic de la marca DACIA i en concret del model Essential Blue dCI 4x4, dotat del mateix equip de llums i d’altres complements policials que portava  el vehicle anterior.  Aquest nou vehicle es finançarà també mitjançant un rènting, però aquesta vegada a 2 anys i mig, en comptes de 3, i substituirà al Nissan Qashqai 1.6 que fins ara es portava i que sortia més car. 

El govern local també ha considerat la opció d’adquirir un altre vehicle de reforç que substituirà el darrer dels vehicles 4x4 antics, un Galloper llarg que ja ha deixat de funcionar, i que suposava  massa despesa de manteniment pel Consistori.  El govern local ha apostat per un vehicle de segona mà de la flota de vehicles de la Diputació de Barcelona, un Nissan Terrano, per si mai l’altre queda indisposat puntualment per motius de revisió mecànica o per donar suport en alguna operació policial, etc. Aquest vehicle ha estat cedit per la Diputació de Barcelona gratuïtament en resposta a la sol·licitud formulada per l’equip de govern.

L’Ajuntament treballa per seguir consolidant aquest Cos per millorar-lo i dotar-lo de noves eines, com és també el circuit de videovigilància que s’instal·la progressivament en els punts estratègics dels municipi, amb l’objectiu de donar més seguretat i un millor servei a la ciutadania.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 11:25

Imatges