Pla local de joventut

Dimarts, 21 de febrer de 2017 a les 11:50

Des de l’ajuntament de Cànoves i Samalús s'està treballant per a l’elaboració del  primer Pla Local de Joventut.

El Pla Local de Joventut és la planificació estratègica de les polítiques de joventut d’un municipi, és a dir, el document a on s’especifica què es farà per donar resposta a les necessitats, interessos i demandes de la joventut de cada municipi. D’aquesta manera podem transformar la realitat actual per poder arribar a una realitat desitjada.

Per aconseguir-lo primer cal conèixer la realitat de la joventut del nostre poble, saber sobre el què es vol intervenir i després decidir què es vol fer i actuar.  Posar en marxa les actuacions que ens permetran aconseguir els canvis que s’hagin proposat.   

Durant els següents mesos s'estarà elaborant la diagnosi de la situació juvenil a Cànoves i Samalús, és a dir, s'estudia quines són les característiques del jovent, quines necessitats tenen, quins interessos i quines demandes tenen. Es per això que s'han programat dues sessions participatives, en las que  els joves hi tenen molt a dir.

El col·lectiu de joves entre 17 i 29 anys tenen una cita el proper dissabte 11 de març  a les  5 de la tarda al Local Social de l’Ajuntament.  El joves d'entre 12 i 16 anys tenen la cita el proper divendres 17 de març a l amateixa hora, però a l’Espai Jove El Racó.

Darrera actualització: 21.02.2017 | 12:03