Servei d'Acollida

L'ajuntament de Cànoves i Samalús amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental disposa del Servei de Primera Acollida.

Aquest Servei de Primera Acollida, que està finançat per la Generalitat de Catalunya i amb cofinançament del Fons Social Europeu, és un conjunt de recursos i accions que tenen com a finalitat promoure l’autonomia, la cohesió social i la integració, en igualtat d’oportunitats, de les persones nouvingudes, estrangeres i retornades, amb edat superior a l’establerta per a la finalització de l’escolaritat obligatòria i amb resolució administrativa d’empadronament en un municipi de Catalunya. 

A través d’una informació, acompanyament i formació, el Servei de Primera Acollida facilita i garanteix l’adquisició de competències lingüístiques, laborals i de coneixement de la societat i del marc jurídic. Aquestes competències es podran acreditar amb un certificat d’acollida, el qual té utilitat per procediments d’estrangeria i nacionalitat, per buscar feina i per fer valer l'experiència i coneixements de la persona interessada.

Per obtenir més informació sobre al Servei de Primera Acollida cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (OAC) o contactar amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per citar-se amb el Tècnic d’Acollida corresponent.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

A les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d'asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades.

Oficina d'Atenció a la Ciutadania

Masia Can Casademunt, s/n - 08445 Cànoves i Samalús - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 710 018
Fax: 938 434 145
Adreça electrònica: canovesisamalus@diba.cat
Lloc web: www.canovesisamalus.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dijous tarda de 16 a 20 hores (excepte tardes d'agost)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.09.2017 | 10:01