Servei de podologia

L’Ajuntament ofereix un servei de podologia a les persones empadronades al municipi, en particular al col·lectiu de gent gran, ja que disposen de mobilitat reduïda. 

L’Equip de Govern reunit en Junta de Govern Local de caràcter ordinari, celebrada el dia 15 de maig de 2017, va fer ús de la seva  competència per a subscriure un conveni en matèria d’assistència sanitària pel CAP de Cànoves i Samalús en l’especialitat de podologia, per formular un conveni amb la col·legiada Gemma Clusellas Muñoz per oferir aquest servei.

Gemma Clusellas Muñoz és una professional sanitària, especialitzada en podologia i col·legiada número 838081705 del Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya.

Aquest conveni té un any de vigència amb possibilitat de prorrogar-lo per períodes d’igual termini, sempre i quan ambdúes parts ho acordin.

La Regidoria de Sanitat, Ester Villanueva, és l’encarregada d'orientar i fer el seguiment de les accions desenvolupades en aquest servei.

Aquest servei es presta cada primer dilluns de mes de 15 a 19 hores a l'edifici del Casal de la Gent Gran El Galliner i és necessari concertar hora abans amb la podòloga: 622.329.136. 

Quin cost té:

Consultar el tipus de servei que se sol·licita

Qui pot sol·licitar-ho:

Les persones empadronades a Cànoves i Samalús

Darrera actualització: 03.07.2017 | 10:52