Aparcament municipal

El municipi de Cànoves i Samalús disposa de 3 aparcaments oficials i 2 zones més destinades a aquesta finalitat.

CÀNOVES

Aparcament de Cànoves nucli: Situat sota la plaça de Sant Muç (al costat del restaurant Can Garriga).  Gratuït.

Aparcament Can Domènech: Situat a la crta. de Vallforners  a l'alçada de Can Domènech.  De pagament.   Cal extreure el corresponent tiquet a la màquina expenedora que hi ha al costat de la caseta d'informació del Parc o bé pel web* destinat a aquesta finalitat.

Aparcament de Vallforners:  Situat a peu de l'embassament de Vallforners.  De pagament.   Cal extreure el corresponent tiquet a la màquina expenedora que hi ha al costat de la caseta d'informació del Parc o bé pel web* destinat a aquesta finalitat.

*Mitjançant aquesta plataforma web es pot realitzar el pagament dels aparcaments municipal de Can Domènech i  la del de Vallforners.  La franja horària de pagament és de 08 a 20h tots els dies de la setmana.

En l’apartat de tarifes es pot escollir el tipus de tarifa més adient a les vostres necessitats i fer el pagament.  També es pot realitzar el pagament pel mateix dia en el parquímetre, que està ubicat en l’aparcament de Can Domènech.

Si s’ha pagat mitjançant l’aplicació no és necessari deixar el comprovant visible a l'interior del vehicle. Si el pagament s’ha realitzat al parquímetre encara és imprescindible la col·locació del comprovant en el vehicle en un lloc visible.

L’obtenció d’un abonament (mensual o anual) no implica la reserva de plaça. En cas que les places d’aparcament estiguin ocupades, que l'alternativa d'estacionar a l'aparcament de l'entrada del poble al costat d'on hi ha la zona esportiva.  Aquí també s'ubica un espai per l'aparcament d'autocaravanes.

L’incompliment del pagament correspondrà a una sanció de 15,00€. En el transcurs del mateix dia es permet cursar l’anul·lació de la denuncia, amb un pagament de 6€.

Els veïns del municipi poden gaudir d'aparcament gratuït mitjançant una sol·licitud prèvia des del web municipal (instància telemàtica) o bé al mateix registre d'entrada de l'OAC en l'horari d'oficina habitual.  Amb la sol·licitud cal adjuntar la taxa de circulació del vehicle de l'any en curs.  Aquest permís de gratuïtat té una vigència d'un any, passat el qual s'ha de renovar si es vol continuar gaudint d'aquest servei gratuït.  Per més informació, podeu trucar al 938 710 018 dins l’horari d'oficina. En aquest cas ja no es dona cap distintiu per col·locar visible dins el vehicle.  Els vehicles empadronats al municipi que disposin d'aquest servei gratuït ja queden enregistrats a la BBDD de la guàrdia municipal pel seu control.


SAMALÚS

Zona d'aparcament: Al costat del camp de futbol.

Més informació:
Mòbil: 670.268.903
Correu-e: cnsm.gm@canovesisamalus.cat
Horari: 24 hores

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.06.2021 | 13:18