Servei de dinamització social

Aquest servei pretén millorar el benestar social i cultural i la qualitat de vida de la gent gran dels petits municipis com el nostre. 

 

L'Ajuntament posa a disposició de la gent gran la figura d'una dinamitzadora social.  Aquesta s’encarrega de promoure el temps de lleure de la gent gran mitjançant programes de dinamització sociocultural en el nostre entorn. Es realitzen activitats formatives i es promou la seva màxima participació, es treballen continguts d’interès per aquest col.lectiu des d’àmbits com la cultura, el lleure, l’esport i la salut, es posaran a l’abast de la gent gran espais de trobada, etc....

El servei és impartit a través de l'Isabel Mañas que dona servei de dimarts a divendres de 16 a 19 hores i que gestiona a través de la figura del Casal de la Gent Gran El Galliner, promoguda per ella mateixa. 

El Galliner és una associació adreçada a la gent gran del poble de Cànoves i Samalús que porta diferents activitats socials, culturals, d’oci i lleure i formació a través de tallers, xerrades, sortides, tecnologies de la comunicació, cursos d’estimulació cognitiva, labors, etc.

A més, coordinen activitats com la Marató de TV3 i col.laboren en diferents actes del poble (Mercat Boig, Festes de Nadal, Castanyada, Carnestoltes, Sant Jordi, etc.) per contribuir a fer més xarxa social.

 

Darrera actualització: 30.12.2022 | 10:18